Vytvorte si playlist skladieb z videí na YouTube

Výborné rozšírenie pre Firefox, na rýchle vyhľadávanie videí (skladieb) na Youtube, vytvorenie playlistu a tiež prehrávanie videí v okne prehrávača.

Pomocou rozšírenia Youtube Music Player si jednoducho vytvoríte zoznam skladieb (videí) priamo z Youtube. Môžete nechať opakovať jednu skladbu dookola, nastaviť náhodný výber, alebo opakovať všetky skladby dookola. Samozrejme môžete sledovať aj video. Prehrávač sa otvára vo vlastnom okne, takže umožňuje sledovať video a pritom ďalej využívať prehliadač. Taktiež výborné je rýchle vyhľadávanie, bez toho aby ste museli otvoriť stránku Youtube.

Ako na to:

Po nainštalovaní rozšírenia sa vám na spodnú lištu pridá ikonka play a ikonka na nastavenie hlasitosti . V hlavnom panely vám v hlavnom menu pribudne záložka, Youtube Player, cez ktorú máte rýchly prístup k playlistu, vyhľadávaniu, alebo nastaveniu prehrávania videí.

Kliknite v hlavnom menu na Youtube Player a vyberte možnosť search. Napíšte názov videa ktoré hľadáte a ukáže sa vám zoznam videí pre hľadaný výraz. Ak sa myškou postavíte na názov niektorého videa, automaticky sa zobrazí náhľad (spustí sa prehrávanie, v nastaveniach môžete zmeniť od ktorej sekundy sa má spúšťať).

Ak chcete pridať video do playlistu, tak len dvakrát kliknite na názov videa (alebo pomocou menu po kliknutí pravým tlačítkom). Ukáže sa vám okno change data, v ktorom si môžete upraviť názov (pri skladbách s diakritikou nezobrazuje správne názvy, tak ho môžete prepísať ručne) a potvrďte. Takto si pridajte videí koľko chcete a kliknite na play.

Videá môžete prehrávať v prehrávači, alebo pridávať do playlistu aj priamo zo stránky Youtube. Stačí kliknúť pravým tlačítkom na názov ľubovoľného videa a vybrať možnosť prehrať v prehrávači, pridať do playlistu, alebo ho pridať ako ďalšie v poradí po dohraní práve prehrávaného videa.

Playlist si môžete upravovať ako chcete, jednoducho chytiť myškou skladbu a presunúť na ľubovoľné poradie, alebo môžete nastaviť náhodné vyberanie skladieb. V prehrávači, alebo na spodnej si môžete pomocou tlačidiel prepínať na ďalšiu, alebo predchádzajúcu skladbu a pod.

V nastaveniach rozšírenia si môžete nastaviť ako sa majú zoraďovať skladby v playliste, či sa má zobrazovať náhľad videa, koľko výsledkov vyhľadávania sa vám má zobraziť, môžete si zálohovať, alebo obnoviť dáta a pod.

Download YouTube Music Player

Update 5.7.2011: Nový návod, na jednoduchšie vytváranie YouTube playlistov si môžete pozrieť tu.

Najnovšie články

Odporúčané

1 komentár

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.