Program na odkrytie hesla

Ďalší program, ktorý slúži na odkrytie hesla ktoré je zobrazené formou hviezdičiek.


Ako potrebujete zistiť heslo skryté za hviezdičkami v nejakom programe, vyskúšajte free utilitu SnadBoy’s Revelation.

Nainštalujte a spusťte program, otvorte okno s heslom, kliknite na „krúžok“ ako to vidíte na obrázku a ťahajte do okna s heslom. V programe sa vám ukáže heslo.

Ak potrebujete zistiť heslo v nejakom prehliadači, môžete ho zistiť jednoducho pomocou skriptu. Návod ako na to nájdete tu.

Download

Komentáre typu „potrebujem zistiť heslo na účet ****“ bez upozornenia mažem!!! Toto nieje návod na zistenie hesla do cudzieho konta!

Ak chcete zistiť heslo do svojho mailu (ak ho nemáte uložené), tak kontaktujte administrátorov danej stránky, napr. azet, centrum… a ak preukážete že účet je váš, tak vám s tým určite pomôžu. Sem žiadosti nepíšte!

Najnovšie články

Odporúčané

163 KOMENTÁRE

  1. Ahoj prosím ťa ak by si mi vedel pomôcť nejde mi prihlásiť sa na azetmail. Písala som aj administrátorovi ale ten ma má asi na háku 🙂 Ďakujem

  2. To heslo mas ulozene? Program mas v tom clanku 🙂 pripadne pozri ako na hesla, je tam viac sposobov… ale stale jedine vtedy, ak to heslo mas ulozene v prehliadaci

  3. Ahojte mám starší nick na pokeci a zabudla som na neho heslo,mám tam nejake veci do školy nepomohol by mi niekto??email nemám overený a teraz som už dúfala ..

  4. kontaktovala som aj azet, ale žiaľ vraj mi nemôžu poskytnúť nové heslo, ani v prípade že im prepošlem OP – totiž tiež sa mi podarilo zabudnúť heslo do môjho emailu a v azete som nepochodila, viete mi pomôcť s tým?

    • Zial s tymto ti nepomozem, ak to heslo nemas ulozene v ziadnom prehliadaci, ani nikde inde. Jedine podpora azetu, ak dokazes ze ten email je tvoj…

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.