Jednoduchý program na ovládanie PC cez internet

ShowMyPC – jednoduchý program na ovládanie iného počítača cez internet.

Program je veľmi jednoduchý, nemusí sa inštalovať a je freeware! Program sa pripája k tretiemu serveru, cez ktorý sa prepoja klientské a serverové ShowMyPC, takže nemusíte mať statickú ip, takže to pôjde každému.

Keď kliknete na Show my pc, tak sa vám ukáže jednorázové prístupové heslo. To heslo musíte zadať na druhom pc a môžete plne ovládať pc. To heslo je jednorázové, takže po odpojení vám už nepôjde.

Program si môžete stiahnuť na tejto stránke http://showmypc.com/

Najnovšie články

Odporúčané

30 KOMENTÁRE

  1. da sa pripojit aj bez toho aby si mal nejaky program. Vo windowse mas tiez ovladanie vzdialenej plochy. Inak velmi dobry program je remote administrator.

  2. Ja poznam tiez taky podobny program, ma nazov: Teamviewer, nainstalujes si program, napises tam hocijake heslo (tvoje) a das kamosovi id on si ho zapise a aj heslo da a otvori sa mu nove okno a vidi co robi druhy pouzivatel 😉 rad som pomohol, moj web: http://WWW.JOHNNY.WBS.CZ

  3. a je aj taky program, aby som mohol ovladat iny pocitac bez toho, aby som tam zadaval pristupove heslo??? myslim tak, ze by ten druhy o tom jednoducho nevedel, zeby som sa na neho napichol. staci len pocitac napojeny na domacu siet.

    Priklad. chcem bracha nastvat tak mu len tak z pi… vypnem pocitac alebo zatvorit program na ktorom prave robit.

    Existuje nieco take?

  4. Ano existuje. Vola sa Remote Administrator. Na pocitaci ktory chces ovladat staci nainstalovat remote server a na druhom pocitaci remote viewer a mozes bud len sledovat co robi, ovladat jeho pocitac, alebo kopirovat hocico z jeho disku…

  5. ved tu je presny navod. Na obidvoch PC spustis tento program, na jednom pocitaci das show my pc, vypise ti heslo (nejake cislo) a na druhom PC das view remote PC a zadas to heslo. Nic viac 😉

  6. myslis taky ktory netreba instalovat, ale ani spustit na druhom pc? napr. tento Showmypc staci spustit, nie instalovat. A ak chces bez toho aby to ta druha osoba vedela, tak to uz nieje take jednoduche (ak nenainstalujes program na druhy pc). A ak ti ide iba o to aby netrebalo instalovat, tak aj windows ma v sebe program na prepojenie vzdialenej plochy (ale na ovladanom pc odhlasi uzivatela)

  7. admin pls nevies mi povedat ako funguje ten remote administrator ze ked niekto koho cem proste ovladat si spusti ten remote server tak to co tam ma nejake heslo alebo co lebo ja ked spustim ten wiever tak mi to tam vihodi taku tabulku a tam hore je ze pasword tak co stym???

  8. pri instalacii servera sa nastavuje heslo. Ked nie, tak na tom pc ktory chces ovladat spust cez start server configuration, alebo take nieco a tam nastav heslo…

  9. prosím vás ,da se ovládat jiny počítač,bez toho aby jsem na ten druhý počítač sahal ? aby ten dotyčnej o tom vědel ?jakej je nejjednoduchší spůsob ? četl jsem ,třeba ,že přes IP ADRESU ? jak to udělat? jak ovládat jinej PC ? můžu na dálku opravit ten počítač,který chci ovládat ? prosím vás o nejjednoduchší verzi,jak to udělat. DĚKUJU.

  10. Pre všetkých, čo sa chcú pripojiť na druhý PC, aby o tom ten druhý nevedel, aby nemusel si nič inštalovať, aby si nemusel nič spúšťať:

    Taký program možno existuje, ale je to už hackerstvo a to je trestné, ak sa cheš pripájať na druhý počítač, tak všetky programy na to určené sú robené tak, že aspoň raz musí vlastník toho druhého PC to povoliť (resp. človek, ktorý za ním sedí, alebo sedel keď sa to inštalovalo).

  11. pocuj adminn porad mi prosim ta daky program
    na lokalyzaciu howoru ze ta vlastne vistopuje chapes …
    zaroven ti aj znazorni mapku no zem …
    dotej minutky ak bi som zniekym volal…
    napis mi rpčku potom na 14sp88 ok? 😀 diky…

  12. admin ja som skusil tu hovadinu stim relefonom a ukazalo mi jak trtka chlap zenksu a ked tam zadam telefone cislo tak sa aj za to plati ?? surne pls ??

  13. Neplati sa za to, lebo to nema nic spolocne s urcovanim polohy telefonu. Urcite to nieje take jednoduche, ze len zadas niekde cislo a ukaze ti polohu.
    Pozri napr. sem.

  14. mam dotaz.viem ako z domu mam stahovat subory a prezerat disk na pc v praci,ale ja ho potrebujem ovladat do tej miery,ze musim na nom vediet spustit aj programy. viem ze cez netmeeting to ide tym sposobom,ze na druhom pc musim mat nastavene „povolene ovladanie“. ako keby a jednalo o prezentaciu v konferencii a ovladanie prenecham niekomu inemu. lenze ani vista,ani win7 uz tento program neobsahuju.a office live meeting to pokial viem neumoznuje.prosim Ta,mas typ,na daky iny soft,s ktorym nestravim cely den nastavovanim jedneho a druheho pc? dakujem

  15. ahoj Admin,,, existuje nejaky program prosim ta, s korým by som mohol ovladat moj pc cez telephone,,, mam htc sensation
    dakujem =)

    • Samozrejme, na android je toho vela. Pozri najnovsi clanok, je presne o tom, ale ak chces aj vidiet plochu pocitaca v telefone, tak pozri teamviewer, alebo VNC…

    • napr. showmypc netreba instalovat, staci spustit 🙂 ale ak sa pytas ci sa da bez toho, aby si nieco instaloval a ten druhy o tom vedel ze sa pripajas, tak to nie 🙂

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.