Instantné vyhľadávanie cez Google pre Firefox

Funkcia Google Instant aj pre Firefox, vám uľahčí a urýchli vyhľadávanie cez Google.

Asi ste už počuli o Google Instant, teda o novom vyhľadávaní, ktoré vám ponúka Google. Ide o to, že výsledky hľadania sa vám zobrazujú ihneď pri písaní hľadaného slova, čiže nemusíte ani klikať na tlačítko hľadať.

Je to celkom zaujímavá funkcia, ktorá vám uľahčí a aj zrýchli vyhľadávanie cez Google. Na to, aby vám instantné vyhľadávanie fungovalo, musíte byť prihlásený do Google účtu. Instantné vyhľadávanie sa postupne sprístupňovalo všetkým užívateľom, ale myslím že už by malo fungovať väčšine, ak nie všetkým. S týmto rozšírením nemusíte byť prihlásený do žiadneho Google účtu. Instantné vyhľadávanie podporoval najprv len Chrome, keďže je to prehliadač priamo od Googlu, ale nedávno sa objavilo rozšírenie aj pre Firefox, s názvom Instant Search.

Ako na to:

Stačí ak si do Firefoxu nainštalujete rozšírenie Instant Search a prehliadač reštartujete. Teraz stačí ak hľadaný výraz napíšete tam kam zadávate adresu webovej stránky a výsledky vyhľadávania sa vám zobrazia ihneď pri písaní. Ak máte otvorenú nejakú stránku, tak sa vám výsledky nezobrazujú, aby sa vám aktuálna stránka nestratila, takže otvorte si len novú kartu a hneď môžete začať vyhľadávať. Samozrejme vyhľadávanie funguje aj na obrázky, videa atď.

Ako to vyzerá v praxi si môžete pozrieť na tomto videu:

Download

Najnovšie články

Odporúčané

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.