Ako získať fanúšikov pre facebookovú stránku, skupinu, prípadne lajky, alebo zdieľania pre konkrétne príspevky

Ako jednoducho, rýchlo a zadarmo zvýšiť počet fanúšikov facebookovej stránky, skupiny, prípadne zvýšiť počet odberateľov na twitteri a iné.fblajk icon

 

Skoro každá stránka, alebo eshop má už aj svoju Facebookovú stránku. Je to dobrý spôsob ako propagovať svoju stránku a informovať o rôznych novinkách (aj keď Facebooku sa to až tak nepáči a už to obmedzil 🙂 ). Pre niektorých sa z toho tiež stal dobrý biznis, ako zarábať pridávaním fanúšikov, alebo zdieľaním nejakej reklamy v skupine s množstvom fanúšikov. Pridať ľudí do skupiny si viete aj sami. Existuje na to veľa stránok, ktoré fungujú na princípe „lajk za lajk“. Po registrovaní na takej stránke musíte nazbierať kredity, tým že budete lajkovať stránky, skupiny, alebo príspevky iných užívateľov. Potom si viete pridať vlastný odkaz a za nazbierané kredity vám ju budú ostatní lajkovať, zdieľať, alebo čo si zvolíte. Takto viete zbierať lajky, odberateľov a zdieľania na rôznych sociálnych sieťach ako Facebook, Twitter, Instagram, alebo aj YouTube a iné.

Na to, aby ste nazbierali kredity, musíte lajkovať, zdieľať iné stránky, skupiny, príspevky a pod. (alebo si ich kúpiť). Čiže ak nechcete mať potom svoju nástenku plnú rôznych skupín a príspevkov, väčšinou si na to každý vytvorí fake profil. A v tomto je aj trochu problém. Získate síce „reálnych“ fanúšikov, ale taktiež veľa fake profilov, s vymyslenými profilmi. Ale ak vám ide len o počet, tak smelo do toho. Na niektorých stránkach si v nastaveniach môžete vybrať, že chcete pridávať fanúšikov iba z vybraných krajín (aj keď tie mená niekedy sú aj tak všelijaké).

 

Ako na to:

Jedna z najrozšírenejších stránok je addmefast.com. Niekedy tam je trochu problém sa zaregistrovať a vypisuje chybu, že cez vašu IP sa už niekto registroval. Ale stačí použiť nejaký anonymizér, alebo free VPN. Stačí to spraviť pri registrácii, potom už vám pôjde aj bez toho.

fblajk1

Po prihlásení si len vyberiete ako chcete zbierať kredity. Za jeden lajk sa určuje „cena“ od 1-9, väčšinou sa za všetko dáva 5-9, takže to nie je veľký rozdiel čo si vyberiete. Vyberte napríklad Facebook Likes. Vypíše vám koľko bodov dostanete, kliknete na obrázok Like, vtedy vám vyskočí facebookové okno s nejakou skupinou, kde stačí kliknúť že sa vám skupina páči a zavrieť. Kredit sa vám pripíše a hneď sa vám zobrazí ďalšia stránka. Takto môžete zbierať kreditu koľko chcete. Existujú na to aj nejaké skripty, ale takto pri ich používaní môžete niekedy dostať ban. Ale dá sa to jednoducho aj zautomatizovať napríklad cez Vtask.

fblajk3

Potom si môžete pridať vlastný odkaz kliknutím na Add Site/Page. Tam si vyberiete typ, či ide o like, zdieľanie, alebo iné. Zvolíte krajiny, alebo necháte worldwide. Pri worldwide nazbierate lajky v priebehu pár minút, ale nepočítajte s tým, že to budú nejakí slovenskí užívatelia :). Vložíte odkaz, nastavíte cenu za klik, prípadne limit na deň a ak máte kredit, lajky vám postupne začnú pribúdať, pokiaľ vám nedôjde kredit. Odkazov si môžete pridávať viac, taktiež ktorýkoľvek hocikedy pozastaviť, prípadne vymazať.

fblajk2

Ak si nejaký odkaz pridáte v jednom účte na addmefast, v inom si nemôžete pridať ten istý odkaz.

Podobných stránok je veľa, napr.

likeall.org
socialmediaexplode.com
youlikehits.com
a veľa iných.

Najnovšie články

Odporúčané

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.