Ako nájsť na Facebooku príspevky, ktoré ste komentovali, ktoré sa vám páčia, alebo ktoré miesta ste navštívili vy, alebo niekto z vaších priateľov a iné

Vyskúšajte pokročilé vyhľadávanie na Facebooku, pomocou ktorého viete hľadať príspevky komentované vami, alebo vybraným priateľom, príspevky, ktoré sa vám páčia, obľúbené stránky, alebo aj aké stránky sa páčia užívateľom, ktorým sa páči vybraná stránka, aké miesta navštívili a veľa iného.fb_search_icon

Vyhľadávanie na Facebooku je oveľa prepracovanejšie, ako by sa na prvý pohľad zdalo. Existuje plno možností, čo všetko sa dá vyhľadávať. Viete si tak nájsť napríklad všetky príspevky, ktoré ste označili že sa vám páčia, stránky, navštívené miesta, komentované príspevky a veľa iného a to aj pre ľubovoľného vášho priateľa. Taktiež viete hľadať príspevky a stránky, ktoré sa páčia ľuďom vo vybranej firme, meste a podobne.

Ako na to:

Na to, aby vám takéto vyhľadávanie fungovalo, si musíte zmeniť jazyk na Angličtinu. Jazyk si zmeníte jednoducho, stačí otvoriť nastavenia a v ľavom menu vybrať možnosť jazyky. Vyhľadávanie možno funguje aj s inými jazykmi, ale skúšal som len angličtinu. Potom môžete hľadať podľa rôznych kritérií, napr.

Príspevky ktorá sa mi páčia:
Posts liked by me

Príspevky ktorá sa páčia niektorému z priateľov:
Posts liked by meno priateľa…

Príspevky komentované mnou, alebo niektorým z priateľov:
Posts commented on by meno

Stránky, ktoré sa páčia mne, alebo niekomu z priateľov:
Pages liked by meno

Priatelia mojich priateľov, ktorým sa páči stránka:
Friends of my friends who like názov stránky

A veľa iného… 🙂

Places visited by meno
People who like názov stránky and live in názov mesta
Posts liked by people who like názov stránky
Pages liked by people who like názov stránky
Favorite pages of názov firmy employees

fbsearch1  fbsearch2fbsearch3

Pre niekoho je možno nevýhodou zmena jazyka a možno niektorí kvôli vyhľadávaniu ostanete radšej pri angličtine. Existuje veľa možností, podľa ktorých viete vyhľadávať na Facebooku. Facebook vám tiež automaticky ponúka možnosti pri zadávaní vyhľadávania, podľa čoho môžete vyhľadávať.

Najnovšie články

Odporúčané

3 KOMENTÁRE

ZANECHAŤ ODPOVEĎ

Zadajte svoj komentár!
Zadajte svoje meno tu

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.